Buy or Hire your SSV

Buy your SSV

Wilt u rally’s of races gaan rijden met een SSV, of wilt u gewoonweg een SSV met alles er op en er aan die mega betrouwbaar is, dan bent u bij QFF aan het goede adres. Door de jaren heen heeft QFF zich ontwikkeld tot een van de grootste custom SSV bouwers van Europa, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid de hoogste prioriteit hebben.

Bij het bouwen van een rally SSV is het van belang een goede basis te hebben. Dit kan zowel een nieuwe als gebruikte SSV zijn. Door op een van onderstaande knoppen te drukken kunt u zien wat wij op dit moment in welke categorie kunnen leveren. Ook is het mogelijk om direct een offerte op te vragen voor het bouwen van een nieuw voertuig door op de blauwe knop te drukken.

Hire your SSV

Ben je nieuwsgierig naar het racen in een SSV, wil je eenmalig aan een bepaalde race deelnemen, of geef je het liefst alles uit handen? Dan kan het interessant zijn om een SSV te huren. Voor alle SSV rally’s en races waar wij aan deelnemen(te vinden op de QFF racing pagina) is het mogelijk om een SSV bij ons te huren. Tegen meer prijs is het zelfs mogelijk om een compleet nieuwe SSV te huren en naar wens op te laten bouwen.

Heeft u vragen rondom het huren van een SSV of wilt u simpel weg een offerte opvragen klik dan op de knop hieronder. Daarnaast is het ook mogelijk om te kijken welke voertuigen bij ons te koop worden aangeboden en kunt u een aanvraag tot huren indienen.

Our builds

In onderstaande foto’s ziet u een aantal van de SSV’s die wij voor onze klanten hebben opgebouwd.